Φτιάχνω κουτί αποθήκευσης για τα χαρτιά μου

Με έχει πιάσει κάτι αυτόν τον καιρό που θέλω να μαζέψω, συμμαζέψω, αλλάξω, συγυρίσω, ανανεώσω όλο το σπίτι! Έλα όμως που δεν προλαβαίνω! Όχι μόνο να ανανεώσω και να αλλάξω το χώρο μας, αλλά ούτε να συμμαζέψω τα απαραίτητα. Έτσι, διάφορες γωνιές του σπιτιού “μπουκώνουν” από χαρτιά και πράγματα και εγώ άλλοτε τα βλέπω και βγάζω καπνούς κι άλλοτε κάνω πως δεν τα βλέπω! Η συγκεκριμένη γωνιά είναι στην κουζίνα του σπιτιού όπου καρφιτσώνουμε στον πίνακα όλα όσα έχουμε να κάνουμε άμεσα κι όσα απλά μας αρέσουν (λογαριασμοί, αιτήσεις, προσκλήσεις σε πάρτυ, φωτογραφίες, τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, συνταγές, γούρια, κτλ), κι επειδή συνήθως είναι τίγκα ο πίνακας τα υπόλοιπα χαρτιά μαζεύονται ακριβώς μπροστά και φτιάχνουν αυτόν τον άσχημο “μπόγο” που κάθε Σαββατοκύριακο προσπαθώ να ξεσκαρτάρω και να συμμαζέψω!

 

Είπα λοιπόν να γίνει λίγο πιο εμφανίσιμος ο “μπόγος” μου βάζοντας όλα αυτά τα χαρτιά σε ένα όμορφα διακοσμημένο κουτί.

Χρειάστηκα

1 καπάκι από κούτα με χαρτιά Α4 (ήθελα το κουτί μου να έχει χαμηλό ύψος)

χαρτί περιτυλίγματος

4 στρογγυλά τσοχάκια

ταινία διπλής όψεως και ψαλίδι

 

Έκοψα ένα κομμάτι από το χαρτί περιτυλίγματος λίγο μεγαλύτερο από τις διαστάσεις του κουτιού. Έβαλα ταινία διπλής όψεως σε κάθε πλευρά του κουτιού και προσεχτικά (με τη βοήθεια της Έλλης μου βεβαίως βεβαίως) κόλλησα το χαρτί πάνω στο κουτί.

Έκοψα το χαρτί που περίσσευε ακριβώς στο τελείωμα του κουτιού και ήταν έτοιμο! Τη μέσα πλευρά δεν τη πείραξα γιατί έχει ομοιόμορφο διακριτικό χρώμα.

Από την κάτω πλευρά του κουτιού κόλλησα και 4 τσοχάκια για να μην είναι σε άμεση επαφή με τον πάγκο μου.

Πήρε λοιπόν τη θέση του μπροστά από τον πίνακα και μαζεύτηκε κάπως το χάος των χαρτιών!

Η πλήρης εικόνα της γωνιάς αυτής έχει κι ένα αυτοκόλλητο μαυροπίνακα ακριβώς από πάνω, που έγραψα μια ατάκα που κυκλοφορεί πολύ τώρα τελευταία στο φατσοβιβλίο και πολύ μου άρεσε! Είναι άλλωστε μια καλή δικαιολογία για την ακαταστασία του σπιτιού, σωστά?

Tip: Μπορείτε να κολλήσετε διάφανη κολλητική ταινία εξωτερικά (πάνω από το χαρτί περιτυλίγματος) στο κουτί για να το κάνετε πιο ανθεκτικό στο χρόνο.

Για να είμαστε σε επαφή, κάνετε like στη σελίδα του My Little World  στο facebook ή  συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog.

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

10 Comments
    1. Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου! Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι κάμποσα ακόμα για να καλύψω τις ανάγκες μου! Χαχαχα! Φιλάκιααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link