Φτιάχνουμε ομπρέλες απο χάρτινα πιάτα

Τώρα που η μέρα έχει μικρύνει και είμαστε περισσότερο μέσα στο σπίτι κάνουμε πιο πολλές χειροτεχνίες για να περνάμε όμορφα την ώρα μας! Έτσι, μιλώντας για τα πρωτοβρόχια, φτιάξαμε πολύχρωμες ομπρελίτσες από χάρτινα πιάτα.

Τα υλικά μας για δυο ομπρελίτσες ειναι:

2 λευκά χάρτινα πιάτα

2 πον πομ

2 λωρίδες γκοφρέ χαρτί

2 συρματάκια πίπας

κονφετί χειροτεχνίας

κόλλα στικ και κόλλα χειροτεχνίας υγρή

μαρκαδόρο, ψαλίδι

Το κονφετί χειροτεχνίας το βρήκα στο tiger, αντί για αυτό όμως μπορείτε να ζωγραφίσετε με μαρκαδόρο ή πινέλο ή να κολλήσετε διάφορα χαρτάκια που θα κόψετε ή αυτοκόλλητα.

%ce%bf%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%bf

Αρχικά σχεδίασα με το μαρκαδόρο πάνω σε κάθε πιάτο από μια ομπρέλα και η Ελενη έκοψε το κομμάτι που περίσσευε.

%ce%bf%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%bf-2

Μετά, τα κορίτσια αλείψαν την ομπρελα με τη κόλλα στικ και κόλλησαν το κομφετί. Με την υγρή κόλλα κόλλησαν κι από ένα πον πομ στην κορυφή κάθε ομπρέλας.

%ce%bf%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%bf-3

Πήραμε τις λωρίδες από το γκοφρέ χαρτί και τις κολλήσαμε στο κάτω μέρος της ομπρέλας, έτσι για τσαχπινιά! Τέλος, κολλήσαμε στο πίσω μέρος κάθε ομπρέλας το συρματάκι πίπας για να μοιάζει με το μπαστούνι που έχουν οι ομπρέλες και μετά περιμέναμε να στεγνώσουν.

Έτοιμες οι ομπρελίτσες μας!

Τη χειροτεχνία αυτη την είχαν κάνει τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό που πηγαίνει η Ελλη μου, μια μέρα που έλειπε, κι επειδή της άρεσε πολύ την κάναμε κι εμείς στο σπίτι!

%ce%bf%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b1

Αν θέλετε, βάζετε τις ομπρέλες πάνω σε λευκά χαρτιά και δίνετε στα παιδάκια πινέλα και γαλάζιο χρώμα για να ζωγραφίσουν τη βροχούλα!

wp_20161102_17_27_09_rich-3

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

Δείτε επίσης

Φιλιααααα

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

22 Comments
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Άρη μου! Φαντασία και ιδέες έχουμε ατελείωτα, χρόνο ελεύθερο να τα υλοποιήσουμε δεν έχουμε! Φιλιάαααα

  1. Ωραία ιδέα οι ομπρελίτσες! Τις θέλουμε αυτές τις ιδέες γιατί όλο με κάτι πρέπει να τα απασχολούμε τα μικρά….

  2. Πολύ ωραία κατασκευή,Σωτηρία!Γενικά μου αρέσουν οι κατασκευές από χάρτινα πιάτα γιατί μετά από πάρτι μένουν πολλά!
    Σ’ευχαριστώ που δήλωσες συμμετοχή στην αντίστροφη μέτρηση και περιμένω να αρχίσεις τα Χριστουγεννιάτικα!
    Το πρώτο e-mail για τους συμμετέχοντες έφυγε!Αν για κάποιο λόγο δεν το έλαβες ενημέρωσέ με!

    1. Κι εμένα μου αρέσουν οι κατασκευές με χαρτινα πιάτα γιατί έχουν πολλές δυνατότητες και μεγάλη ποικιλία! Εγώ σε ευχαριστώ! Πολλά φιλιααααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link