Ταρτάκια με σοκολατένια κρέμα

Μετά τα γλυκά ταρτάκια με rasberries που έφτιαξα πρόσφατα, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και δοκίμασα άλλη μία συνταγή, αυτή τη φορά με σοκολατένια κρέμα (είμαι παιδί της σοκολάτας, μην ξεχνιόμαστε)!

Ουσιαστικά ακολούθησα τη συνταγή για τα γλυκά ταρτάκια με rasberries που σας είχα δείξει εδώ , πρόσθεσα 2 κουταλιές της σούπας καλής ποιότητας κακάο κι αντί για rasberries στόλισα με πολύχρωμα καραμελάκια. Το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς bitter που εμένα μου αρέσει πολύ. Αν όμως θέλετε πιο γλυκό αποτέλεσμα θα πρέπει να προσθέσετε λίγη ζάχαρη και ίσως λίγο ακόμα γάλα και κορν φλάουερ. Φυσικά αντί για μικρά ταρτάκια μπορείτε να φτιάξετε μία μεγάλη τάρτα.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

 

Δείτε επίσης

Μούσλι: πως θα το φτιάξετε μόνοι σας

Κριτσίνια με λαχανικά για μικρά και μεγάλα παιδιά

Χειροποίητη σοκολάτα

Κέικ μπανάνας με σοκολάτα και καρύδα

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link