Στέκα μονόκερος + δωρεάν εκτυπώσιμο

στέκα μονόκερος

Αν δεν έχεις στέκα μονόκερος σε unicorn party δεν γίνεται! Τα γενέθλια της Ελένης πλησιάζουν και η ανυπομονησία της δε λέγεται! Έχει ήδη αρχίσει και μετράει αντίστροφα! Πριν λίγες ημέρες σας έδειξα πως να φτιάξετε τσάντες δώρου μονόκερος κι όπως σας έταξα, σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάξετε στέκα μονόκερος. Είναι αρκετά εύκολο αν χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πατρόν που σας ετοίμασα!

unicorn party

Στέκα μονόκερος: Υλικά

-το δωρεάν πατρόν που σας ετοίμασα

-στέκες (τόσες όσα και τα κοριτσάκια)

-χαρτόνι glitter ασημί, χρυσό ή ροζ (εμείς βάλαμε και τα τρία)

-χαρτόνι λευκό

-διάφορα λουλουδάκια (υφασμάτινα ή χάρτινα)

-χρυσή κορδέλα (προαιρετικά)

-ψαλίδι, μολύβι, πιστόλι σιλικόνης

unicorn party

Εκτυπώστε το δωρεάν πατρόν εδώ:

.

Χρησιμοποιώντας το πατρόν σχεδίασα στο ασημί, χρυσό και ροζ χαρτί το κέρατο του μονόκερου και το εσωτερικό των αυτιών. Στο λευκό χαρτί σχεδίασα τα αυτιά του μονόκερου και τα κόψαμε. Για να μην τσακίσει το χαρτόνι για το κέρατο του μονόκερου το τύλιξα γύρω από ένα μολύβι (όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία) και μετά ήταν αρκετά εύκολο να του δώσω το σχήμα του κώνου.

unicorn party

Πρώτα κόλλησα με το πιστόλι σιλικόνης το κέρατο του μονόκερου στην κορυφή της στέκας, τυλίγοντας τα δύο κομμάτια του πατρόν (που προεξέχουν) στο εσωτερικό της στέκας. Μετά κόλλησα τα δύο αυτιά δεξιά κι αριστερά του κεράτου (όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία). Πάνω στα λευκά αυτιά κόλλησα το ασημί ή χρυσό κομμάτι του εσωτερικού του αυτιού. Τέλος κόλλησα διάφορα είδη λουλουδιών και η στέκα μονόκερος ήταν έτοιμη!

unicorn-headband-free-printable-στέκα-μονόκερος-δωρεάν-εκτυπώσιμοστέκα μονόκερος, unicorn headband, free-printable, δωρεάν εκτυπώσιμο

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

-Πινιάτα μονόκερος + Εκτυπώσιμο – κλικ εδώ.

unicorn-pinata-πινιάτα-μονόκερος

-Τσάντες δώρου μονόκερος + Εκτυπώσιμο – κλικ εδώ.

unicorn gift bag

Σας φιλώ!

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

5 Comments
  1. Περιμένουμε με ανυπομονησία την πινιάτα μονόκερο. Ελπίζω να την ανεβάσεις πριν τοπάρτυ μας που ειναι σε μια εβδομαδα και φυσικά εχειθέμα μονοκερο!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link