Bioselect: Προϊόντα περιποίησης για το παιδί

Σαν μαμά με ανησυχίες προσπαθώ να χρησιμοποιώ στα παιδιά μου προϊόντα όσο γίνεται πιο αγνά, που περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης και βιολογικής καλλιέργειας (και πραγματικά έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα!). Αν σκεφτεί κανείς πόσα βότανα και φυσικά προϊόντα διαθέτει η ελληνική γη, που φροντίζουν την επιδερμίδα μας, υποστηρίζουν τις φυσικές της λειτουργίες και προσφέρουν αποτελεσματική περιποίηση, πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί να καταφεύγουμε σε χημικά προϊόντα που επιβαρύνουν τον οργανισμό των παιδιών μας!

Για τους παραπάνω λόγους ήθελα να σου συστήσω την εταιρία Bioselect, μια ελληνική εταιρία και συγκεκριμένα Κρητική, που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διάθεση οργανικών προϊόντων για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Τα καλλυντικά προϊόντα της Bioselect βασίζονται σε αγνές φυτικές πρώτες ύλες με κύριο συστατικό το Dictamelia, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου και του Extra Παρθένου Ελαιόλαδου βιολογικής καλλιέργειας Κρήτης.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με τα παρακάτω προϊόντα:

Σαμπουάν & αφρόλουτρο για μωρά με dictamelia & χαμομήλι (500ml). Έχει κρεμώδη σύνθεση και  περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης, που δρώντας σε συνδυασμό μεταξύ τους, προστατεύουν και καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα, χωρίς να προκαλούν δάκρυα. Πραγματικά βοηθάει να γίνει το μπάνιο η πιο χαρούμενη ώρα.

Απαλό γαλάκτωμα σώματος για μωρά (200ml) με Dictamelia, έλαιο καλέντουλας & εκχύλισμα χαμομηλιού. Είναι φυσικό και απαλό γαλάκτωμα σώματος που θρέφει και ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Περιέχει συστατικά όπως το dictamelia, το βούτυρο καριτέ και το βερικοκέλαιο που είναι πλούσια σε λιπίδια, θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, ενώ ο χυμός αλόης, το εκχύλισμα καλέντουλας και χαμομηλιού την καταπραΰνουν.

Χαλαρωτικό λάδι μασάζ για μωρά (100ml) με Dictamelia, έλαια καλέντουλας, βερίκοκου & σησαμιού. Αυτό το φυσικό, μεταξένιο λάδι ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα απαλό και ελαστικό. Το Dictamelia σε συνδυασμό με το λιποδιαλυτό εκχύλισμα καλέντουλας καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα, ενώ τα έλαια βερίκοκου, σησαμιού, πλούσια σε Ω3- Ω9 και βιταμίνες προστατεύουν τη βρεφική επιδερμίδα. Το ελαφρύ του άρωμα μαζί με τις απαλές κινήσεις σου θα δημιουργήσουν μια γλυκιά αίσθηση ασφάλειας στο βλαστάρι σου, βοηθώντας το να ηρεμήσει και να χαλαρώσει πριν τον ύπνο.

Όλα τα παραπάνω είναι προϊόντα χωρίς παράγωγα πετρελαίου, χωρίς συνθετικές χρωστικές και χωρίς αιθοξυλιωμένα παράγωγα, ενώ περιέχουν και συστατικά πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Extra bonus είναι το υπέροχο άρωμά τους και το οικονομικό τους μέγεθος!

Επίσης, η εταιρεία διαθέτει και μια αξιόλογη γκάμα σε γυναικεία προϊόντα περιποίησης αλλά και αντρικά τα οποία θα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία ή στο e-shop της. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Σας φιλώ

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link