Παίζουμε με το σπιτάκι Moomin, το παζλ και τις ξύλινες φιγούρες της Barbo toys

Αυτό το σπιτάκι Moomin της εταιρείας Barbo Toys με το παζλ του και τις ξύλινες φιγούρες του έχει ενθουσιάσει τόσο τα κορίτσια μου όσο κι εμένα (αφού κι εγώ παίζω μαζί τους)! Είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια που αποκτήσαμε από την πολύ αξιόλογη για τα προϊόντα της εταιρεία MySunshine (για την οποία σας είχα μιλήσει εδώ), που ξεχωρίζει για την καλή του ποιότητα, το φιλικό προς τα παιδιά σχεδιασμό του, τα ζωηρά του χρώματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την ευκολία στη χρήση του, αφού είναι μεταφερόμενο (portable) και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Το σπιτάκι Moomin, που είναι φτιαγμένο από σκληρό κι άκαμπτο χαρτόνι, έχει 4 ορόφους, μαζί με τη σοφίτα, και κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικές ζωγραφιές και σχέδια για να δημιουργήσουν τα παιδιά ένα σωρό ιστορίες. Το σπιτάκι, που έχει διαστάσεις 40×33 εκ., συνοδεύεται από ένα παζλ 20 κομματιών (διαστάσεων 42×32 εκ.) που χρησιμοποιείται ως κήπος ακριβώς μπροστά του.

Τα κορίτσια μου όταν έφτιαξαν το παζλ παρατήρησαν τα όμορφα σχέδια και χρώματα που είναι ζωγραφισμένα πάνω του και αμέσως η φαντασία τους άρχισε να ξετυλίγεται! Επιπλέον, η συσκευασία περιέχει και 5 ξύλινες φιγούρες από την οικογένεια των Moomin (τα Moomins είναι κινούμενα σχέδια της εποχής μου και χαίρομαι πολύ που εξακολουθούν και υπάρχουν, τα θυμάστε?).

Έχει τόσο μα τόσο όμορφες παραστάσεις αυτό το παζλ!

Η εταιρεία Barbo Toys είναι μια μικρή και δημιουργική εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη στη Δανία, που ξεχωρίζει γιατί κατασκευάζει έξυπνα παιχνίδια με γνωστούς πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα σχέδια που αρέσουν πολύ στα παιδιά. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε μερικά από τα παιχνίδια της.

Το πάρτυ στον κήπο καλά κρατεί!

Το συγκεκριμένο σπιτάκι της Barbo Toys έχει το πλεονέκτημα ότι κλείνει και ασφαλίζει, αποθηκεύοντας μέσα του το παζλ και τις ξύλινες φιγούρες. Έτσι, κρατώντας το από την κορδέλα στο πάνω μέρος του, το παιδί μπορεί να το μεταφέρει παντού μαζί του και να απασχοληθεί δημιουργικά σε οποιοδήποτε χώρο.

Η Ελένη και η Έλλη όταν άνοιξαν τη συσκευασία με το σπιτάκι Moomin ξαφνιάστηκαν που περιείχε και παζλ και ξύλινες φιγούρες! Αφού έφτιαξαν το παζλ-κήπο το τοποθέτησαν ακριβώς μπροστά από το σπιτάκι και χρησιμοποιώντας κι άλλα ανθρωπάκια που ήδη είχαμε, έστησαν ένα πάρτυ πάνω στον κήπο. Στη συνέχεια ασχολήθηκαν με κάθε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, τα γέμισαν με τα Moomins και τα άλλα ανθρωπάκια που είχαν και έφτιαξαν τις δικές τους ιστορίες!

Η Έλλη φτιάχνει τις δικές της ιστορίες!

Μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή παιχνιδιού για τα παιδιά μας ή για δώρο σε αγαπημένους φίλους, αφού συνδυάζει καλή ποιότητα, ποικιλία μέσα στο ίδιο το παιχνίδι (σπιτάκι, παζλ, φιγούρες) και ιδιαίτερο σχεδιασμό με έντονα χρώματα που σίγουρα θα αρέσει σε οποιοδήποτε παιδάκι.  Η Ελένη και η Έλλη πάντως το έχουν ήδη αγαπήσει και απασχολούνται παίζοντας για αρκετή ώρα με το σπιτάκι αυτό.

Παίζουν μαζί εδώ κι αρκετή ώρα!!!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

6 Comments
    1. Είναι εξαιρετικό παιχνίδι Μαρία μου! Οι κούκλες μου παίζουν πολύ μαζί και μαλώνουν και φιλιώνουν πάλι και συνεχίζουν το παιχνίδι τους! Πολλά φιλιάαα

    1. Ναι, είναι πάρα πολύ ωραίο! Εγώ θεωρώ ότι είναι και για αγοράκια καθώς δεν έχει κάτι αποκλειστικά κοριτσίστικο! Σε ευχαριστώ! Φιλιάαα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link