Παίζουμε με το Εργαστήριο Μηχανικής της As Company + Διαγωνισμός με δώρο 1 εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM

Στα κορίτσια μου αρέσουν πολύ οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες και θέλουν να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα και παιχνίδια. Εγώ ως μαμά, προτιμώ τα παιχνίδια που είναι εκπαιδευτικά και ειδικά σχεδιασμένα για να ενθαρρύνουν τη μάθηση των παιδιών. Παράλληλα, θέλω τα παιχνίδια που επιλέγουμε να είναι πρωτότυπα και διαφορετικά μεταξύ τους γιατί κάθε παιχνίδι αναπτύσσει ξεχωριστές δεξιότητες του παιδιού.

Τα παιχνίδια STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) είναι η νέα γενιά παιχνιδιών που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση και το παιχνίδι και ταυτόχρονα βοηθούν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τις επιστήμες και την τεχνολογία και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και το “Εργαστήριο Μηχανικής Αεροπλάνα & Ελικόπτερα” της σειράς “Μαθαίνω & Δημιουργώ” της As Company που παίξαμε πρόσφατα, μας άρεσε πολύ και σας το κάνουμε δώρο!

Το κουτί περιλαμβάνει πάνω από 200 εξαρτήματα και 2 εικονογραφημένα εγχειρίδια με αναλυτικές οδηγίες για να φτιάξουμε 10 μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων, αλλά και τεχνικές κι επιστημονικές πληροφορίες που αφορούν στα μοντέλα που φτιάξαμε. Συγκεκριμένα μπορούμε να φτιάξουμε:

-Ένα απλό ανεμόπτερο

-Ένα αεροπλάνο ραντάρ

-Αναγνωριστικό drone

-Το microlight

-Το δικινητήριο αεροπλάνο

-Το ακροβατικό αεροπλάνο

-Συναρμολόγηση του πρώτου αεροπλάνου στην ιστορία

-Μεταγωγικό ελικόπτερο με στροφείο tandem

-Ελικόπτερο “ιπτάμενος γερανός”

-Ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης

Η Ελένη και η Έλλη ενθουσιάστηκαν πολύ με το παιχνίδι αυτό γιατί ήταν κάτι με το οποίο δεν είχαν ξανα ασχοληθεί, έμαθαν πολλά καινούργια πράγματα (κι εγώ μαζί τους) όπως η άτρακτος, τα πάνελ, οι έλικες, τα γρανάζια, οι τροχαλίες, κ.α.

Ασχολήθηκαν πάααρα πολύ ώρα με το παιχνίδι αυτό κι εξάσκησαν τη λεπτή κινητικότητα των δακτύλων τους αφού το παιχνίδι απαιτεί λεπτές κι ακριβείς κινήσεις.

Το παιχνίδι είναι για παιδιά από 8 ετών και μπορώ να πω ότι τα κατάφεραν μια χαρά στη συναρμολόγηση των κομματιών και στην πιστή τήρηση των οδηγιών, ακόμα και η Έλλη που είναι 5 ετών, έφτιαξε μόνη της το πιο εύκολο μοντέλο, δηλαδή το απλό ανεμόπτερο! Φυσικά τις βοήθησα κι εγώ ειδικά στο διάβασμα των εγχειριδίων αλλά και όπου δυσκολεύτηκαν.

Για την ώρα έχουμε φτιάξει το απλό ανεμόπτερο, ένα αεροπλάνο ραντάρ και το ελικόπτερο “ιπτάμενος γερανός” το οποίο έσωσε ένα γατάκι που κινδύνευε αφού το σήκωσε με τον γερανό του μέσα σε ένα μικρό καλαθάκι! Ανυπομονούμε να φτιάξουμε και τα υπόλοιπα μοντέλα!

Σε συνεργασία με την As Company κάνουμε δώρο το Εργαστήριο Μηχανικής, της σειράς “Μαθαίνω και δημιουργώ” σε ένα τυχερό παιδάκι! Ευχαριστώ θερμά την As Company για τη δωροθεσία!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για 1 Εργαστήριο Μηχανικής μέσω Facebook κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 06/04/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook.

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί από την As Company ταχυδρομικώς στον τυχερό.

-Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments
  1. Φανταστικο το δωρο σας!!!Ευχαριστουμε παρα πολυ για την ευκαιρια που μας προσφερεται!!!! Μακαρι να ειμαι τυχερη!!! Θα ξετρελαθει ο μικρος μου!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link