Παίζουμε με το Εργαστήριο Ζωγραφικής της As Company + Διαγωνισμός για ένα τυχερό παιδάκι

Η ζωγραφική είναι αγαπημένη ασχολία τόσο των κοριτσιών μου όσο κι εμένα! Παλιά ζωγράφιζα πολύ, πλέον όμως λόγω έλλειψης χρόνου απολαμβάνω να βλέπω τα κορίτσια μου να ζωγραφίζουν και μόλις ξεκλέψω λίγη ώρα, καταπιάνομαι κι εγώ! Η Ελένη δείχνει να έχει μια κλίση στη ζωγραφική και η Έλλη ακολουθεί, οπότε μόλις είδαν ότι το νέο μας παιχνίδι είναι το Εργαστήριο Ζωγραφικής της As Company αντέδρασαν όπως το περίμενα, δηλαδή ξετρελάθηκαν από τη χαρά τους!

Το Εργαστήριο Ζωγραφικής ανήκει στη σειρά “Μαθαίνω και Δημιουργώ” και είναι ένα πλούσιο παιχνίδι με αρκετά πράγματα για να φτιάξουν οι μικροί επίδοξοι καλλιτέχνες τις δικές τους δημιουργίες!

Το παιχνίδι περιέχει:

1 ξύλινο καβαλέτο

1 παλέτα

2 πινέλα

2 καμβάδες (1 προτυπωμένος και 1 λευκός)

4 φύλλα ακουαρέλας σε 2 μεγέθη (2 προτυπωμένα και 2 λευκά)

10 ακρυλικά χρώματα (2 μαύρα, 2 κόκκινα, 2 κίτρινα, 2 μπλε, 2 άσπρα)

Απορροφητικό σφουγγαράκι

3 stencils

Φυλλάδιο οδηγιών

Δεν φαντάζεστε τι ζωγραφιά ετοιμάζει! Μιλάμε για μεγάλη φαντασία!

Η χαρά της Ελένης και της Έλλης ήταν τόοοσο μεγάλη που θα ζωγράφιζαν σε καβαλέτο κι έτσι δεν περίμεναν λεπτό! Ξεκινήσαμε βάζοντας χρώματα στην παλέτα κι ανακατεύοντας τα μεταξύ τους, σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών, φτιάξαμε μερικά ακόμα χρώματα πέρα των βασικών, όπως μωβ, πράσινο, ροζ, γαλάζιο. Τα κορίτσια άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και το παιχνίδι ξεκίνησε!

Εδώ πάντως ξεκινάει να φτιάχνει το προφανές, έναν βυθό!

Οι δημιουργίες τους στον καμβά είναι μοναδικές (εντάξει είμαι και λίγο μαμά-κουκουβάγια)! Ο ενθουσιασμός τους πολύ μεγάλος, ειδικά όταν χρησιμοποίησαν τα stencils!

Η Έλλη ζωγραφίζει με stencil
Μου αρέσει πολύ ο κίτρινο-κόκκινος ήλιος της!

Να και τα πρώτα έργα τους με το παιχνίδι αυτό! Η Ελένη μου είπε ότι έφτιαξε έναν βυθό και τον “Τρωικό Πόλεμο” μέσα από τη δική της ματιά.

Η Έλλη έφτιαξε ένα δάσος και το σπίτι μας!

Το ευχαριστηθήκαμε πολύ και αυτό το παιχνίδι της As Company και χαίρομαι γιατί μπορείτε να το κερδίσετε κι εσείς και να ευχαριστηθεί το ίδιο και το δικό σας παιδάκι. Σε συνεργασία με την As Company κάνουμε δώρο το Εργαστήριο Ζωγραφικής, της σειράς “Μαθαίνω και δημιουργώ” σε ένα τυχερό παιδάκι! Ευχαριστώ θερμά την As Company για τη δωροθεσία!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για 1 Εργαστήριο Ζωγραφικής μέσω Facebook κάνετε κλικ εδώ

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 21/05/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook.

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί από την As Company ταχυδρομικώς στον τυχερό.

-Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link