Παίζουμε με το επιτραπέζιο παιχνίδι “Yeti In My Spaghetti” της As Company + Διαγωνισμός παιδάκι

Πρόσφατα παίξαμε με το καινούργιο μας επιτραπέζιο παιχνίδι, το “Yeti In My Spaghetti” της εταιρείας As Company και διασκεδάσαμε πολύ και για αυτό σας το κάνουμε δώρο! Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που μπορούν παίξουν παιδιά από 4 ετών και άνω παρέα με όλη την οικογένεια για μοναδικές στιγμές γέλιου και χαράς!

Ο Yeti είναι ένα μικρό, γλυκούλικο και λιχούδικο φαντασματάκι που τρελαίνεται να τρώει σπαγγέτι. Εμείς τοποθετούμε εναλλάξ τα σπαγγέτι στο κόκκινο πιάτο και από πάνω βάζουμε τον Yeti. Κάθε παίκτης τραβάει ένα σπαγγέτι τη φορά τόσο προσεκτικά ώστε να μην πέσει ο Yeti μέσα στο κόκκινο μπολ. Όποιος ρίξει τον Yeti, δυστυχώς χάνει αλλά τον κάνει πολύ χαρούμενο!

Η συσκευασία περιέχει ένα κόκκινο μπολ, πολλά πλαστικά, εύκαμπτα σπαγγέτι, ένα φαντασματάκι (τον Yeti) και τις οδηγίες του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι “Yeti In My Spaghetti” είναι για δύο παίχτες και άνω και έχει βραβευτεί ως TOTY 2017 (Toy Of The Year Awards 2017)!

Επίσης, είναι από τα παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν:

-την οπτική και απτική τους αντίληψη

-τον συντονισμό ματιού – χεριού

-τους λεπτούς χειρισμούς των κινήσεών τους

-τη λογική και την παρατηρητικότητα

-τη δημιουργικότητα και τη φαντασία

Σε συνεργασία με την As Company κάνουμε δώρο το επιτραπέζιο παιχνίδι “Yeti In My Spaghetti” σε ένα τυχερό παιδάκι! Ευχαριστώ θερμά την As Company για τη δωροθεσία!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για το οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι “Yeti In My Spaghetti” μέσω Facebook κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 16/07/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook.

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί από την As Company ταχυδρομικώς στον τυχερό.

-Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των τυχερών θα λαμβάνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τους και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή/παραλαβή του δώρου τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιούνται για άλλον σκοπό πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link