Ζωγραφίζουμε χωνάκι παγωτό στις μπλούζες μας με χρώματα για ύφασμα

Παγωτό κανείς??? Θυμάστε που όταν ήμασταν μικρά παιδιά μετρούσαμε τα παγωτά που τρώγαμε το καλοκαίρι??? Ομολογώ ότι τα κορίτσια μου φέτος είναι σε καλό δρόμο στο μέτρημα των παγωτών (ή σε κακό, χαχα)! Κι επειδή αγαπάνε πολύ τα παγωτά σκέφτηκα να τους ζωγραφίσω πάνω στις μπλούζες του δύο άκρως λαχταριστά παγωτά που σίγουρα δεν θα λιώσουν όση ζέστη κι αν κάνει!Με τα έντονα χρώματά τους και την ανάγλυφη υφή τους σου έρχεται να τα φας!

Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε και πόσο πολύ εύκολο είναι.

-2 απλά λευκά μπλουζάκια

-ανεξίτηλα χρώματα που βάφεις πάνω στο ύφασμα σε μορφή μαρκαδόρου (τα βρήκα στο tiger)

-χαρτόνι

-μολύβι

Μέσα σε κάθε μπλούζα έβαλα ένα χαρτόνι για να μην περάσει το χρώμα στο πίσω μέρος της μπλούζας και τέντωσα το ύφασμα. Με ένα μολύβι σχεδίασα πάνω στην μπλούζα από ένα παγωτό όπως το φαντάστηκε η Ελένη και η Έλλη και μετά “πάτησα” πάνω στο μολύβι για να χρωματίσω το σχέδιο με την ειδική βαφή-χρώμα. Τα συγκεκριμένα χρώματα είναι πολύ εύχρηστα γιατί έχουν μυτερό στόμιο οπότε βοηθούν στη σχεδίαση πάνω στο ύφασμα.

Τα κορίτσια διάλεξαν τα χρώματα που ήθελαν! Συγκεκριμένα, η Ελένη ήθελε παγωτό χωνάκι με μία μεγάλη και λαχταριστή μπάλα σε έντονο μωβ χρώμα (η γεύση του όμως θα ήταν σοκολατένια, απλά δεν της άρεσε το καφέ χρώμα) με γαλάζιες πιτσιλιές σαν καραμελάκια και τραγανό μπισκότο σε χρυσό χρώμα!  Η Έλλη ήθελε κι αυτή παγωτό χωνάκι αλλά με 3 μπάλες διαφορετικές (είναι λίγο πιο γλυκατζού θα έλεγα) 1 κίτρινη δηλαδή γεύση λεμόνι, μία φούξια δηλαδή γεύση φράουλα και μία μωβ απροσδιόριστης γεύσης (!) με πολύχρωμα πιτσιλωτά καραμελάκια πάνω σε κάθε μπάλα και τραγανό μπισκότο σε γαλάζια απόχρωση.  Δίπλα από το παγωτό χωνάκι γράψαμε το όνομα της καθεμίας και “yummy” για να δηλώσουμε το πόσο νόστιμα είναι τα παγωτά μας! Εντάξει μιλάμε για παγωτά υπερ-παραγωγή!

Σχετικά με το όνομα έχω παρατηρήσει ότι στα περισσότερα παιδάκια αρέσει να έχουν προσωποποιημένα ρούχα ή αντικείμενα, δηλαδή να αναγράφεται το όνομά τους πάνω στα ρούχα τους ή τα παιχνίδια τους, γι΄αυτό και τους το έγραψα.

Αφήσαμε τις μπλούζες με τα παγωτά να στεγνώσουν τουλάχιστον 72 ώρες και το αποτέλεσμα είναι ανάγλυφο και λαχταριστό! Τις έχω πλύνει αρκετές φορές στο χέρι και τα χρώματα δεν έχουν αλλοιωθεί. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η χαρά που πήρανε με τις καινούργιες τους “λαχταριστές” μπλούζες που γράφουν και το όνομά τους είναι πολύ μεγάλη!!!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

Δείτε επίσης

-Τι κάνεις όταν σκιστεί η αγαπημένη μπλούζα του παιδιού σου και δεν φτιάχνεται??? 

-Μεταποίηση φορέματος σε navy chic dress

-Μάκρεμα φούστας ή φορέματος εύκολα και οικονομικά

-Κριτσίνια με λαχανικά για μικρά και μεγάλα παιδιά

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

20 Comments
  1. Καλέ τι όμορφα που τα κάνατε! Κι εμείς το έχουμε κάνει αλλά σε λίγο πιο αφαιρετική ζωγραφιά. Το δικό σας είναι όμως μια γλύκα. Καλή συνέχεια στο καλοκαιράκι σας! Κάλη

  2. Τις πιο λαχταριστές, καλοκαιρινές μπλούζες ετοιμάσατε, κορίτσια!!! Πριν κάμποσα χρόνια (4-5) είχα χρησιμοποιήσει κι εγώ παρόμοια χρώματα κι ομολογουμένως είναι ανθεκτικά. Οι μπλούζες φοριούνται ακόμη και μας φτιάχνουν το κέφι! Φιλάκια πολλά!

    1. Πολύ χαίρομαι που μου γράφεις ότι είναι ανθεκτικά τα χρώματα γιατί εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις! Σε ευχαριστούμε πολύ! Φιλιάαααα

  3. Είδα παγωτό και ετρεξα..Σωτηρία μου .. σαν παιδάκι ..χα..χα. τα αγαπω και εγω πολύ.. μπορώ να ζήσω μονο με παγωτό…και ποιος δεν τ αγαπαει θα μου πεις; τα μπλουζακια των κοριτσιών είναι τελειαααα!!! μπραβο σας…ασε δε που και μονο που βλέπεις το παγωτ΄ό χωνακι σου ερχεται να το φας..χα..χα… να περνατε ομορφα κορίτσια μου καλο υπόλοιπο καλοκαιρακι πολλα φιλακιααα..!!!

    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Σμαραγδένια μου! Κι εμείς λατρεύουμε το παγωτό, μικροί και μεγάλοι! Καλά να περνάς κι εσύ και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Τα φιλιά μου!

    1. Κι εγώ τις έχω λατρέψει! Κάθε φορά που τις φοράνε καποιος ρωτάει από που τις πήραμε και τα κορίτσια είναι πολύ περήφανες που τις φτιάξαμε εμείς!!! Φιλιάαααα

    1. Ρένα μου σίγουρα θα ξετρελαθούν οι εγγόνες σου και θα καμαρώνουν για τις δημιουργίες τους! Καλό καλοκαίρι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link