Διαγωνισμός: Παιδικό φωτιστικό οροφής με αστεράκια -ΕΛΗΞΕ

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι σημαντική γιατί προσφέρει στα παιδιά ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον με πολλά ερεθίσματα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί γονείς επιλέγουμε να διακοσμήσουμε το δωμάτιο του παιδιού με σχέδια, χρώματα και αντικείμενα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον του. Το φωτιστικό οροφής είναι κι αυτό ένα από τα αντικείμενα που θέλουμε να είναι ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο στο παιδικό δωμάτιο και ταυτόχρονα να ελκύει την προσοχή του παιδιού, να αποτελεί δηλαδή ένα ακόμα ερέθισμα.

Το παιδικό φωτιστικό οροφής που προσφέρει η εταιρεία MrLed σε έναν από τους αναγνώστες του My Little World είναι σίγουρα από εκείνα τα φωτιστικά που δεν περνούν απαρατήρητα στα μάτια ενός παιδιού, αφού είναι δίφωτο, με αστεράκια και όμορφα χρώματα, καθώς και δυνατότητα περιστροφής της κεφαλής του.

Η εταιρεία MrLed  διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε παιδικά φωτιστικά για κάθε γούστο, σε πρωτότυπα σχέδια και σε αρκετά οικονομικές τιμές. Προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (προϊόντα φωτισμού LED)  με ευρείες εφαρμογές, δηλαδή για παιδικά δωμάτια, σπίτια, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια , νοσοκομεία, σχολεία, βενζινάδικα, εμπορικές και βιομηχανικές περιοχές, πάρκα, γήπεδα, κήπους,  και χώρων στάθμευσης.

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι :

-Τα οικολογικά και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα.

-Η μεγάλη ποικιλία προιόντων άμεσα διαθέσιμα σε απόθεμα.

-Οι ελκυστικοί όροι και οι αξιόπιστοι συνεργάτες.

-Η επαγγελματική συμπεριφορά και η δέσμευση ευθύνης.

Πρωταρχικός στόχος της είναι τα προϊόντα της να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη και ταυτόχρονα να είναι συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού:

1 τυχερός/τυχερή κερδίζει το εικονιζόμενο παιδικό φωτιστικό.

-Ο διαγωνισμός ισχύει από τη δημοσίευσή του έως και 06/05/2017 στις 23.59 μ.μ.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο εντός Ελλάδος.

-Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

-Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο fb. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει σε 3 ημέρες από τη στιγμή που θα λάβει το μήνυμα η κλήρωση θα επαναληφθεί.

-Μετά το πέρας του διαγωνισμού το δώρο θα αποσταλεί με έξοδα του δωροθέτη.

 

Όροι διαγωνισμού:

-Κάνετε like στην σελίδα Mrled.gr  για να βλέπετε όλα τα νέα προϊόντα

-Κάνετε like στην σελίδα My Little World για να μένετε ενήμεροι για τα νέα μας και για επόμενους διαγωνισμούς.

-Κοινοποιήστε δημοσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

-Αφήστε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο fb που θα βρείτε εδώ.

Καλή επιτυχία!

ΕΛΗΞΕ – Δείτε τη τυχερή νικήτρια στο FB κάνοντας κλικ εδώ.

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments
  1. Σωτηρια μου τι ωραια πραγματα έχετε κανει εδώ μεσα; καιρο εχεω να περασω λογο υποχρεωσεων αυτον τον καιρό και ενα εχω να σου πω… κανεις τοσο ωραια πραγματα με τα παιδια μαζι .. που πραγματι νομιζω ότι αυτό ειναι το πιο ουσιαστικό να αφιερωνεις χρονο για εκεινα… και να τον απαλομβανετε όλοι μαζι… σε ευχαρσιτω πολύ που δεν με ξεχνας… να περνας παντα ομορφα ..φιλα μου τα κορίτσια σου…καλη εβδομαδα.. . φιλακιαααα!!

  2. Εκπληκτικη Δουλεια γεμάτη όρεξη κ μεράκι!!!!
    Μπράβο σας!!
    Να σας ζήσουν οι κορούλες σας κ να είσαστε πάντα καλά με υγεία, ευτυχία κ ωραίες ιδέες κ για εμάς που είμαστε κ εμείς γονείς!!!!
    Φιλάκια πολλά

    1. Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ειναι μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσω να αναρτώ ιδέες και προτάσεις! Τα φιλια μου!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link