Βιβλίο-πρόταση: Ταξίδι από τις εκδόσεις Φουρφούρι

“Μία εικόνα χίλιες λέξεις” λένε, κι αυτό ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει το βιβλίο “Ταξίδι” από τις εκδόσεις Φουρφούρι. Είναι ένα ιδιαίτερο βιβλίο που μιλάει με άπειρα λόγια για τη συναρπαστική περιπέτεια ενός μοναχικού κοριτσιού, αλλά χωρίς ούτε μία λέξη! Αυτό από μόνο του το κάνει ξεχωριστό!

Ταξίδι εκδόσεις Φουρφούρι

Ένα μικρό κορίτσι σχεδιάζει μια μαγική πόρτα στον τοίχο του δωματίου του. Μόλις περάσει την πόρτα αυτή βρίσκεται σε έναν κόσμο μαγικό όπου το θαύμα, η περιπέτεια και ο κίνδυνος αφθονούν! Το κορίτσι ετοιμάζεται να ζήσει ένα ονειρικό ταξίδι αφού με το κόκκινο μολύβι της, σχεδιάζει ένα καράβι, ένα αερόστατο κι ένα ιπτάμενο χαλί. Όταν ένας κακός αυτοκράτορας την αιχμαλωτίζει, τότε μόνο μια πράξη τεράστιου θάρρους και καλοσύνης θα την ελευθερώσει. Άραγε θα καταφέρει το κορίτσι μας να επιστρέψει στο σπίτι της και σε αυτό που λαχταρά η καρδιά της?

Ταξίδι εκδόσεις Φουρφούρι

Με οδηγό την υπέροχη εικονογράφηση του βιβλίου “Ταξίδι“, μπορείτε παρέα με τα παιδιά σας να βυθιστείτε στην φανταστική περιπέτεια και να φτιάξετε την προσωπική σας ιστορία! Μια ιστορία που κάθε φορά μπορεί να είναι διαφορετική κι εμπλουτισμένη με νέες λεπτομέρειες.

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι γεμάτη χρώματα, καμπύλες γραμμές, εύστροφες επινοήσεις και αφήνει μια περιπετειώδη αίσθηση. Είναι ένα βιβλίο που δίνει χώρο στη φαντασία του παιδιού, την πυροδοτεί και το βοηθάει να την εξελίξει!

Ταξίδι εκδόσεις Φουρφούρι

Θα το βρείτε στα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

Εκδότης: Φουρφούρι

Συγγραφέας: Aaron Becker

Εικονογράφος: Aaron Becker

Σελίδες: 40

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Να έχετε καλή ανάγνωση κι ένα εξαίσιο ταξίδι στη φαντασία!

Σας φιλώ

Δείτε επίσης

-3 βιβλία για τα δικαιώματα των παιδιών που ξεχωρίσαμε

-Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός: Αστερόσκονη

-Βιβλίο-πρόταση: Το πλεξικό της φανταστικής

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link