Βιβλίο-πρόταση: Όλα δικά μου

Η μικρή γατούλα Μπερνίς έχει πάει σε ένα πάρτυ στο δάσος αλλά αντί να είναι χαρούμενη, είναι πολύ λυπημένη αφού τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το φανταζόταν!

Όλα τα κομμάτια τούρτας έχουν πάνω τους ζαχαρένιο τριανταφυλλάκι στην κορυφή, ενώ το δικό της είναι σκέτο.

Κι όταν πάει να πιει κι αυτή τη νόστιμη παγωμένη βυσσινάδα, δεν προλαβαίνει και το μόνο που βρίσκει είναι μια ζεστή παντζαρινάδα!

Ούτε στην πινιάτα προλαβαίνει να ρίξει μια ραβδιά αφού ένα μεγάλο παιδί την έσπασε πριν φτάσει η σειρά της Μπερνίς!

Η διάθεσή της είναι πολύ χάλια μέχρι τη στιγμή που αντικρίζει ένα μάτσο από μπαλόνια. Τότε η Μπερνίς φωνάζει “δικά μου” και τρέχει γρήγορα, τα αρπάζει κι εκείνα την πηγαίνουν ψηλά στον ουρανό! Τώρα τα μπαλόνια είναι όλα δικά της όμως εκεί ψηλά η Μπερνίς βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια και σκέφτεται παρασύρθηκε και έμεινε μόνη της με όλα αυτά τα μπαλόνια!

Έτσι καταλαβαίνει ότι τελικά είναι ωραίο να μοιράζεσαι αφού όλοι έχουν ανάγκη από ένα χαμόγελο και ένα δώρο κι αρχίζει να μοιράζει τα μπαλόνια της στο σύννεφο για να του θυμίζει τις ηλιόλουστες μέρες, στο γαλαζοπούλι για να ομορφύνει η φωλιά του, μέχρι που φτάνει πάλι κάτω στη γη στους φίλους της!

Είναι ένα πολύ γλυκό και τρυφερό παραμύθι για να μάθουν τα παιδιά να μοιράζονται και να μην στέκονται στις μικρές λεπτομέρειες που μόνο να χαλάσουν τη διάθεσή τους μπορούν! Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι πολύ χαρούμενη, προσεγμένη, ιδιαίτερη κι άρεσε πολύ στις κόρες μου και ειδικά στην Έλλη που έχει αδυναμία στις γατούλες!

Συγγραφέας: Hannah Harrison

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εικονογράφηση: Hannah Harrison

Μετάφραση: Μάνος Μπονάνος

Σελίδες: 40

Ηλικία: 4+

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου εδώ και να το παραγγείλετε εδώ.

Καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

-Βιβλίο-πρόταση: Το Διάστημα, με 3D εικόνες

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link