Τομ Σόγερ ή το μεγαλύτερο παιδικό δωμάτιο του κόσμου

Το βιβλίο “Τομ Σόγερ ή το μεγαλύτερο παιδικό δωμάτιο του κόσμου” ανήκει στη σειρά Μικρά Μεγάλα Κλασικά των εκδόσεων Παπαδόπουλος. Είναι ουσιαστικά το πρώτο βιβλίο της σειράς και βασίζεται στο διαχρονικό μυθιστόρημα Τομ Σόγερ του συγγραφέα Μάρκ Τουέιν.

Τομ-Σόγερ

Ο Τομ είναι το πιο σκανταλιάρικο, άτακτο, ατίθασο, ανυπάκουο, αλλά καλό παιδί της Αμερικής! Ζει σε μια μικρή πόλη, μαζί με τη θεία του Πόλυ και τον ετεροθαλή αδερφό του Σιντ. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλη τη συναρπαστική ιστορία του κλασικού έργου. Από τα ατελείωτα παιχνίδια με τους φίλους του, το πως καταφέρνει να ξεγλιστρά από τις δύσκολες καταστάσεις, το πρώτο του σκίρτημα για την Μπέκυ Θάτσερ, τη γνωριμία του με τον Χακ Φιν, κ.α.

Τομ-Σόγερ

Μέσα από μια μοναδική διασκευή ο αγαπημένος μας Αντώνης Παπαθεοδούλου μας συστήνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον υπέροχο ήρωα Τομ Σόγερ! Στο βιβλίο αυτό των 36 σελίδων ο συγγραφέας κατορθώνει να διατηρήσει όλα τα μηνύματα του κλασικού αριστουργήματος. Όπως την αξία της φιλίας, τη σημασία της χαράς του παιχνιδιού και τη στάση ζωής που χαρακτηρίζεται από αυθεντικότητα και αγνή καρδιά.

Τομ-Σόγερ

Η εικονογράφηση του βιβλίου από την Ίριδα Σαμαρτζή ζωντανεύει τον αγαπημένο ήρωα μπροστά στα μάτια των παιδιών! Ζεστές αποχρώσεις της φύσης του αμερικανικού Νότου, εκφραστικά προσωπάκια και διαφορετικά επίπεδα μας ταξιδεύουν στον συναρπαστικό κόσμο του Τομ Σόγερ και του μεγαλύτερου παιδικού δωματίου του κόσμου!

Τομ-Σόγερ

Τομ Σόγερ ή το μεγαλύτερο παιδικό δωμάτιο του κόσμου

Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σειρά βιβλίου: Μικρά Μεγάλα Κλασικά

Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή

Σελίδες: 36

Ηλικία: 6+

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο κάνετε κλικ εδώ και για να το παραγγείλετε κάνετε κλικ εδώ.

Καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link