Βιβλίο-πρόταση και Διαγωνισμός: Ο μικρός δράκος Καρύδας, ταξίδι στον Βόρειο Πόλο

Το βιβλίο “Ο μικρός δράκος Καρύδας, ταξίδι στον Βόρειο Πόλο” των εκδόσεων Μεταίχμιο είναι το 11 βιβλίο της ομώνυμης σειράς του συγγραφέα Ίνγκο Ζίγκνερ και μπορώ να πω ότι είναι απολαυστικό και πολύ διασκεδαστικό.

Ο μικρός δράκος Καρύδας, η σκαντζοχοιρίνα φίλη του Ματίλντα και ο χορτοφάγος φαγανόδρακος Όσκαρ πηγαίνουν με τη βάρκα τους στο Νησί των Δράκων. Φτάνοντας ρίχνουν άγκυρα στη μικρή παραλία μπροστά σε μια σπηλιά όπου βρίσκουν ξαπλωμένο έναν αληθινό πολικό αρκούδο, που όμως είναι λιπόθυμος. Όταν ο αρκούδος ανοίγει τα μάτια του ξαφνιάζεται πολύ.

Ο τρεις φίλοι τον ταΐζουν, τον συνεφέρουν κι εκείνος τους λέει ότι το όνομά του είναι Μπγιορν και την ιστορία του. Είναι πολύ στενοχωρημένος που βρίσκεται μακριά από το σπίτι του, τον Βόρειο Πόλο, άσε που το Νησί των Δράκων παραείναι ζεστό για τα γούστα του!

Τότε οι τρεις φίλοι αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στο σπίτι του κι έτσι όλοι μαζί ξεκινάνε το ταξίδι τους όπου θα ζήσουν μια φανταστική περιπέτεια.

Αρμενίζοντας με τη βάρκα τους θα συναντήσουν μια φώκια που κινδυνεύει να εξαφανιστεί, θα μπουν σε ένα ιγκλού για να αποφύγουν τη χιονοθύελλα και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους δύο τρομερούς αρκούδους, τον Ρόπαλο και τον Ρούπαλο, που ο Μπγιορν φοβάται πολύ! Άραγε ο Μπγιορν θα καταφέρει με τη βοήθεια των φίλων του να αντιμετωπίσει τους δύο νταήδες αρκούδους?

Τα βιβλία της σειράς “Ο μικρός δράκος Καρύδας” είναι όλα χαρούμενα και διασκεδαστικά κι έχουν σκοπό να αναπτύξουν τη φαντασία των παιδιών, να καλλιεργήσουν τη γραπτή έκφρασή τους και να τους προσφέρουν γνώσεις σχετικές με τον τόπο και τους πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Στη συγκεκριμένη ιστορία τα κορίτσια μου είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις συνθήκες που επικρατούν στον Βόρειο Πόλο, για το πως ζουν και τρέφονται οι πολικές αρκούδες, για το κυνήγι της φώκιας και τα ιγκλού. Μπορώ να πω ότι το απόλαυσαν πολύ το βιβλίο αυτό, γιατί συν τοις άλλοις είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ και φαντασία!

Συγγραφέας: Siegner Ingo

Εκδότης: Εκδόσεις Μεταίχμιο

Εικονογράφος: Siegner Ingo

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Σελίδες: 80

Σειρά βιβλίου: Ο μικρός δράκος Καρύδας

Ηλικία: 5+

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου  εδώ και να το παραγγείλετε εδώ.

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουμε συνολικά δύο αντίτυπα του βιβλίου “Ο μικρός δράκος Καρύδας, ταξίδι στον Βόρειο Πόλο” του συγγραφέα Ίνγκο Ζίγκνερ! Ευχαριστώ θερμά τις εκδόσεις Μεταίχμιο για τη δωροθεσία!

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook ακολούθησε τους όρους συμμετοχής, κλικ εδώ.

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram ακολούθησε τους όρους συμμετοχής, κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 18/06/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Αν οι τυχεροί κατοικούν στον νομό Αττικής, θα παραλάβουν τα δώρα τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), ενώ αν κατοικούν στην επαρχία, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των τυχερών θα λαμβάνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τους και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή/παραλαβή του δώρου τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιούνται για άλλον σκοπό πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link