Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός: Σε είδα

Το βιβλίο “Σε είδα” των εκδόσεων Μεταίχμιο είναι από εκείνα τα αστυνομικά θρίλερ που σε καθηλώνουν κι αρχίζεις να κοιτάζεις γύρω σου! Οι περιγραφές του είναι τόσο αντικειμενικές και πραγματικές αισθάνεσαι ένα ρίγος να σε διαπερνάει. Η ανατρεπτική του πλοκή σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος του! Είναι από τα βιβλία που  ανυπομονείς να πας παρακάτω, από την αγωνία σου να δεις πως θα εξελιχθεί!

Η Ζόι Γουόκερ είναι μια συνηθισμένη γυναίκα που κάθε μέρα ακολουθεί την ίδια διαδρομή για να μετακινηθεί στη δουλειά της. Όταν βλέπει τη φωτογραφία της στις προσωπικές αγγελίες μιας λονδρέζικης εφημερίδας αρχίζει να ανησυχεί. Η μόνη πληροφορία είναι ένα σάιτ κι ένα τηλέφωνο που όμως δεν μπορεί να συνδεθεί.

Την επόμενη ημέρα στην ίδια σελίδα εμφανίζεται η φωτογραφία μιας άλλης γυναίκας και τη μεθεπόμενη ημέρα μιας άλλης γυναίκας.Όταν δύο από τις γυναίκες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες βρίσκονται κακοποιημένες και δολοφονημένες, η Ζόι αρχίζει να αισθάνεται φόβο κι απειλή. Άραγε πρόκειται για λάθος, για σύμπτωση ή κάποιος την παρακολουθεί?

Βιβλίο: Σε είδα

Εκδότης: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Clare Mackintosh

Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη

Σελίδες: 464

Το βιβλίο “Σε είδα” είναι το βιβλίο της χρονιάς 2017 σύμφωνα με το Richard and Judy Summer Book Club. Για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 03/12/2018 στις 23:59 και ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Instagram. Ο  τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Αν ο τυχερός κατοικεί στον νομό Αττικής, θα παραλάβει το δώρο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), ενώ αν κατοικεί στην επαρχία, θα αποσταλεί δωρεάν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Σας φιλώ

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link