Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός από την Ελληνοεκδοτική

Φέτος ήμασταν κυριολεκτικά αγκαλιά με ένα βιβλίο! Διαβάσαμε πολλά βιβλία, άλλα από αυτά ήταν υπέροχα, άλλα εξαιρετικά κι άλλα απλά καλά. Όλα όμως κάτι μας πρόσφεραν. Σήμερα που είναι η τελευταία ημέρα του 2018 σκέφτηκα να αφήσουμε αυτή τη χρονιά με έναν διαγωνισμό παιδικών βιβλίων. Δύο από τα πιο πρόσφατα βιβλία από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική είναι τα παρακάτω: “Μια ζαχαρένια συνταγή” και “Αποστολή Τερατέξ”. Εμείς τα διαβάσαμε και τα δύο βιβλία, μας άρεσαν και σας τα προσφέρουμε! Πρώτα όμως πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Βιβλίο: Μια ζαχαρένια συνταγή

Βιβλίο-Μια-ζαχαρένια-συνταγή

Εκεί ψηλά στα σύννεφα με τα περίεργα σχήματα έχει το εργαστήρι του ο Ρένος ο Ζαχαρένιος. Είναι ένας ζαχαροπλάστης διαφορετικός από τους άλλους αφού φτιάχνει λιχουδιές για τους ήρωες των παραμυθιών. Ο Ρένος ο Ζαχαρένιος αγαπάει πολύ τους ανθρώπους όμως τα νέα που μαθαίνει για αυτούς στη γη δεν είναι και τόσο ευχάριστα!

Βιβλίο-Μια-ζαχαρένια-συνταγή

Τι έπαθαν οι άνθρωποι; μονολογούσε. Πού πήγε η ευτυχία, η χαρά, το γέλιο; Κάτι πρέπει να κάνω…” Άνοιξε το παμπάλαιο, βαρύ βιβλίο συνταγών του παππού του και ξεκίνησε να ψάχνει, αλλά τίποτε! Φουφ, ξεφύσηξε κι ένα σύννεφο σκόνης σηκώθηκε. Τότε βρήκε την κατάλληλη συνταγή! Μέχρι το βράδυ όλα πρέπει να είναι έτοιμα! Θα προλάβει όμως;

Βιβλίο-Μια-ζαχαρένια-συνταγή

Είναι ένα βιβλίο για τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης με υπέροχη, ζωηρή εικονογράφηση που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Εκδότης: Ελληνοεκδοτική

Συγγραφέας: Φωτεινή Κωνσταντοπούλου

Εικονογράφος: Σάντρα Ελευθερίου

Σελίδες: 32

 

Βιβλίο: Αποστολή Τερατέξ

Βιβλίο-Αποστολή-Τερατέξ

Ο Φώτης είναι ένα μικρό αγοράκι που φοβάται το σκοτάδι γιατί πιστεύει ότι κρύβει τα πιο τρομακτικά τέρατα! Ένα Σαββατοκύριακο που οι γονείς του λείπουν ταξίδι, ο Φώτης πηγαίνει να μείνει στο χωριό με τον παππού Αντώνη. Ο Φώτης και ο παππούς παίζουν καταπληκτικά μαζί και περνάνε υπέροχα.

Βιβλίο-Αποστολή-Τερατέξ

Όταν ο Φώτης λέει στον παππού για το σκοτάδι και τα τέρατα, εκείνος του μιλάει για το Τερατέξ. Το μαγικό υγρό που εξολοθρεύει όλα τα τέρατα! Οι δυο τους αποφασίζουν να φτιάξουν αυτό το μαγικό υγρό. Όμως για να το φτιάξουν θα πρέπει να συγκεντρώσουν όλα τα σπάνια υλικά που αναγράφει η συνταγή. Μαζί θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια που θα κάνει το μικρό αγόρι να ανακαλύψει το θάρρος που κρύβει μέσα του και να νιώσει πολύ γενναίο.

Βιβλίο-Αποστολή-Τερατέξ

Είναι ένα πολύ όμορφο βιβλίο για τους φόβους των μικρών παιδιών σχετικά με το σκοτάδι και τα τέρατα, αλλά και το θάρρος που κρύβουν μέσα τους. Εξίσου όμορφη είναι και η εικονογράφηση του βιβλίου με τα προσεγμένα σκίτσα και τα εκφραστικά πρόσωπα.

Εκδότης: Ελληνοεκδοτική

Συγγραφέας: Παγώνα Σταυρούλα

Εικονογράφος: Γιάννα Λουλούδη

Σελίδες: 32

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, χαρίζουμε σε 2 τυχερούς από ένα από τα παραπάνω βιβλία (“Μια ζαχαρένια συνταγή” ή “Αποστολή Τερατέξ”)

-Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το βιβλίο μέσω Facebook, κάνε κλικ εδώ.

-Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το βιβλίο μέσω Instagram, κάνε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 13/01/2019. Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram που θα διαλέξουν ένα από τα παραπάνω βιβλία. Οι τυχεροί  θα ειδοποιηθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook κι αντίστοιχα στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσουν το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική (Ιπποκράτους 82, Αθήνα), ενώ αν είναι κάτοικοι επαρχίας το δώρο τους θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα δηλώσουν.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link