Βιβλίο-πρόταση: Ίγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας

igki_pek_o_architektonas_mylittleworldgr

Το βιβλίο “Ίγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας” των εκδόσεων Ψυχογιός έχει γίνει από τα αγαπημένα μας καθώς μιλάει για τα ξεχωριστά χαρίσματα που έχει κάθε παιδί και τον προσωπικό τρόπο έκφρασης που πολλές φορές δεν εκτιμάται όσο θα έπρεπε!

Βιβλίο Ίγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας

Ο Ίγκι Πεκ είναι ένα μικρό αγόρι που από πολύ νωρίς έχει δείξει το ταλέντο του να φτιάχνει ψηλές κατασκευές από οποιοδήποτε υλικό έχει διαθέσιμο.  Στα δύο του χρόνια, για παράδειγμα, έφτιαξε έναν πύργο από πάνες, βρώμικες πάνες που όπως καταλαβαίνετε μύριζαν απαίσια! Μια άλλη φορά έχτισε από σβώλους χώματος μια μεγάλη Σφίγγα! Κι όταν η μαμά του φτιάχνει τηγανίτες εκείνος τις κάνει μια πανύψηλη Πύλη!

Βιβλίο Ίγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας

Όταν όμως ο Ίγκι Πεκ πηγαίνει στο σχολείο, η δασκάλα του, η δεσποινίδα Λίλα Γκριρ, δεν φαίνεται να εκτιμάει το ταλέντο του και ουσιαστικά του “κόβει τα φτερά”! Κι όταν όλη η τάξη της Β΄δημοτικού πηγαίνει εκπαιδευτική εκδρομή στη φύση και σπάει το γεφυράκι που έχουν περάσει η δασκάλα τους τα χάνει! Όλα τα παιδιά της τάξης του είναι ανήσυχα και μένουν σαστισμένα! Τότε ο Ίγκι Πεκ αναλαμβάνει δράση! Με όποια υλικά έχει στη διάθεσή του και με τη βοήθεια των συμμαθητών του που συνεργάζονται όλοι μαζί σαν ένας, χτίζουν έναν νέο γεφυράκι κι ο Ίγκι Πεκ αποδεικνύει ότι είναι σπουδαίος μάστορας και με μεγάλο ταλέντο!

Βιβλίο Ίγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο “Ίγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας” ανήκει στην κατηγορία βιβλίων STEM (Science, Tecnology, Engineering, Mathematics) και βοηθάει τα παιδιά να έρθουν σε πρώτη επαφή με έννοιες όπως οι επιστήμες, η τεχνολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά, με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Επίσης, η εικονογράφηση του βιβλίου είναι έξυπνη, χαρούμενη, ιδιαίτερη και πολύ ταιριαστή με το θέμα του βιβλίου.

Βιβλίο Ίγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας

——————————————————————————————————————–

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).


Igki_pek_o_architektonas_biblio_mylittleworldgrΊγκι Πεκ ο Αρχιτέκτονας

Εκδότης: Εκδόσεις Ψυχογιός

Συγγραφέας: Αντρια Μπέιτι

Σειρά: Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία

Θεματική κατηγορία: STEM

Μετάφραση: Αργυρώ Πιπινή

Εικονογράφηση: Ντέιβιντ Ρόμπερτς

Σελίδες: 32

Ηλικία: 3+

Καλό διάβασμα!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link