Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα: Βιβλίο & cd με τραγούδια

Το βιβλίο “Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα” της Ράνιας Μπουμπουρή και των εκδόσεων Ψυχογιός, το αποκτήσαμε πρόσφατα και ομολογώ ότι είναι το πιο καλό από όσα έχουμε διαβάσει έως τώρα για την ΑΒ! Πρόκειται για μια βραβευμένη συλλογή με 25  διαφορετικά, “σπιρτόζικα” ποιήματα, ένα για κάθε γράμμα της Αλφαβήτα και στο τέλος ένα ποίημα για όλα τα γράμματα μαζί!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Ένα άλφα που όλο κάπου πάει και τρυπώνει, ένα βήτα που βιάζεται να πάει βόλτα, ένα γάμα που διαρκώς η κοιλιά του γουργουρίζει… Μα τι αλλιώτικη, τι αστεία που είναι αυτή η Αλφαβήτα!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επιπλέον, περιέχει cd με τα 25 αντίστοιχα τραγούδια σε μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και ερμηνευτές τους:

Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, Φοίβος Δεληβοριάς, Σαβίνα Γιαννάτου, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Σταρόβας, Χρήστος Λούλης, Τζώρτζια, Σπύρος Σακκάς, Δώρος Δημοσθένους και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το βιβλίο αυτό το αγαπήσαμε για τις πρωτότυπες, ποικίλες κι έξυπνες ιστορίες-ποιήματά του καθώς και για την πολύ όμορφη εικονογράφησή τους και σας το προτείνουμε!

Μια τρελή τρελή ΑΒ

Συγγραφέας: Ράνια Μπουμπουρή

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Σελίδες: 64

Ηλικία: Από 3 ετών

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments
  1. Αχ αυτό το βιβλίο και κυρίως αχ αυτό το cd! Το έχω παρουσιάσει και εγώ, είναι καταπληκτικά εμπνευσμένο βιβλίο! Το δε cd το έχουμε στο αυτοκίνητο μόνιμα και έχει κάνει τις αποστάσεις πιο χαρούμενες, κοινώς έκοψε την γκρίνια από τα πίσω καθίσματα! 🙂

    1. Ειναι εξαιρετικό και το βιβλίο και το cd και γι αυτό τα έχουμε αγαπήσει! Η καλή δουλεια πάντα φαίνεται και αναγνωρίζεται Μαχη μου! Όσο για τα cd γενικότερα, μπορώ να πω οτι έχουν κάνει τις βόλτες μας με το αυτοκίνητο ομορφότερες!!!

    1. Εγώ σας ευχαριστώ! Είναι πραγματικά εξαιρετικό και διασκεδαστικό βιβλίο, ιδανικό για τα παιδάκια του νηπιαγωγείου και της Α΄Δημοτικού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link