Θέατρο-πρόταση: Πήτερ Παν, από τις Μαγικές Σβούρες

Πρόσφατα πήγαμε με την Ελένη και την Έλλη (και καλούς μας φίλους) και είδαμε την παράσταση Πήτερ Παν, στο θέατρο Αθηνά. Αρχικά αναρωτιόμουν κατά πόσο θα εντυπωσιαστούν τα παιδιά μου από μια παράσταση που ήδη γνώριζαν καλά την ιστορία. Όμως βλέποντας ότι η παράσταση παρουσιάζεται από τις Μαγικές Σβούρες, σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη, ήμουν σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα ήταν εξαιρετικό!

Θέατρο Πήτερ Παν Μαγικές Σβούρες

Το έργο του J.M.Barrie “Πήτερ Παν” είναι γνωστό κι αγαπημένο καθώς μιλάει για ένα έξυπνο και ζωηρό αγόρι, τον Πήτερ Παν, που αρνείται να μεγαλώσει. Ο Πήτερ Παν, μαζί με τη νεραιδούλα Τίνκερμπελ και τα Χαμένα Παιδιά ζουν στη Χώρα του Ποτέ. Μια νύχτα ο Πήτερ Παν επισκέπτεται το δωμάτιο της Γουέντι και των αδερφών της και τους καλεί να ταξιδέψουν μαζί του στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί η Γουέντι και τα αδέρφια της θα γνωρίσουν τον εκδικητικό Κάπτεν Χουκ και τους πειρατές του, την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά και τις Γοργόνες. Όλοι μαζί θα ζήσουν μια φανταστική περιπέτεια!

Θέατρο Πήτερ Παν

 

Τα κοστούμια της παράστασης είναι υπέροχα, η μουσική και τα τραγούδια μας μπορώ να πω ότι μας συνεπήραν!  Η υποκριτική ικανότητα των ηθοποιών που σχεδόν “αιωρούνται” πάνω στη σκηνή, μας ταξίδεψε κι εμάς στη χώρα της φαντασίας, της αθωότητας και της φιλίας!

Θέατρο Πήτερ Παν Μαγικές Σβούρες

Τα κορίτσια μου και οι φίλοι μας απόλαυσαν πολύ την παράσταση αυτή! Σας την προτείνουμε για να ταξιδέψετε κι εσείς παρέα με τον Πήτερ Παν σε έναν κόσμο γεμάτο νεραιδόσκονη…

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Θέατρο Αθηνά

Δεριγνύ 10 & Πατησίων, Πεδίον Άρεως

τηλ: 210 8237330

Συντελεστές

Διασκευή –Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνικά –κοστούμια: Μαγικές Σβούρες
Kίνηση: Χριστίνα Σουγιουλτζή-Αντιγόνη Λινάρδου
Ενορχήστρωση: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης
Διδασκαλία τραγουδιών: Ιωάννα Εμμανουήλ
Μάσκες – Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ειρήνη Καλογεροπούλου- Ρενάτα Τσιούλου
Παράγωγη: Μαγικές Σβούρες – Marossoulis Productions
Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Βέβης, Μικές Γλύκας, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος, Ντέπυ Μοράρη, Νεφέλη Οικονόμου, Στέλιος Πετράκης, Χρυσαλένα Χριστοπούλου, Μαριλίζα Χρονέα

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link